Studio CIORCHIN

2019-2020

Cursuri de fotografie

 

Ciorchin organizează diferite cursuri de fotografie menite să trezească interesul asupra acestui mod de exprimare dar şi să fixeze tehnici speciale de fotografiere la felurite ore practice şi teoretice.

 

Vrei să îți trimitem noutăți despre cursurile de fotografie Ciorchin?

Ani împreună

Cursanți până astăzi

Ore de curs

Curs de iniţiere în fotografie

Cine suntem

Ciorchin este un brand recunoscut în educația fotografică, pornit din pasiunea celor doi fotografi fondatori: Radu Sălcudean și Ștefan Socaciu.

Ani

Cursanți până azi

Ore de curs

Despre Ciorchin

Fiecare acțiune pe care o facem are ca scop exprimarea artei fotografice. Exprimăm această artă prin fotografii pe care le perfecționăm până la ultimul detaliu și prin faptul că nu ne oprim niciodată din a inova, dezvolta și de a învăța lucruri noi despre fotografie. Dorim să împărtășim experiența noastră cu alte persoane prin cursuri și excursii speciale doar pentru fotografi.

De peste 7 ani, Ciorchin organizează: cursuri acreditate de fotografie, ieșiri organizate cu tematică fotografică în țară și străinătate, teambuilding-uri și workshop-uri cu tematică fotografică, ateliere și expoziții. Oferă servicii complete de fotografie: fotografie de portret în studio sau locație, fotografie de produs/comercial, fotografie eveniment/corporate.

Oferta de cursuri Ciorchin se adresează atât profesioniștilor cât și celor pentru care fotografia înseamnă o modalitate de relaxare sau un hobby.

Comunitatea Ciorchin numără în prezent câteva sute de membri și este alcătuită din cursanți și alumni/absolvenți ai scolii foto Ciorchin, respectiv artiști fotografi, oameni de artă, persoane unite de pasiunea comună pentru fotografie și artă sub diferite forme de exprimare.

Fondatorii, Radu Sălcudean și Ștefan Socaciu,

sunt absolvenți ai Universității de Artă și Design – Cluj-Napoca, specializarea Foto-Video-Procesare Computerizată a Imaginii, fiind pasionați de fotografia documentară, fotografia de arhitectură, portretistică, fotografia de studio, fotografia experimentală și conceptuală. Activitatea de fotografi și lectori a celor doi “ciorchini” este completată de experiența îndelungată în organizarea de evenimente culturale și activități de tip team-building care stau la baza diversificării serviciilor Ciorchin.

ciorchin

Contact

Ștefan Socaciu

0745 208 179

Studio Ciorchin

Bulevardul Eroilor 21, ap. 4

salut@ciorchin.ro

 

CIORCHIN
divizii ciorchin

Ciorchin - School

Ciorchin - Production

Ciorchin - Explorer

Follow us on Social Media

Facebook

Instagram

Contact